Sjokoladepannekaker med sjokoladesaus
Sjokoladepannekaker med sjokoladesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Sjokoladepannekaker med sjokoladesaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Sjokoladepannekaker med sjokoladesaus

Verdens beste sjokoladepannekaker med sjokoladesaus Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)
Er du glad i sjokolade? Da kan du lage sjokoladepannekaker med en deilig sjokoladesaus til. Servert med friske bær og frukt blir dette riktig lekkert som dessert. Fylt med krem blir pannekakene som en kakebit!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5ts
5dl
Melk(syrnet)
50g
Smør(smeltet)
1ss
Smør(til steking )

Saus

2dl
Mørk sjokolade(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Lag sausen først. Kok opp fløten i en kjele. Hell den over den hakkede sjokoladen og visp lett. Hold gjerne sausen varm.


  2. Til pannekakene visper du sammen kakao, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker­ og salt i en bolle. Visp i eggeplommer, melk og smeltet smør slik at alle klumpene forsvinner.­


  3. Varm stekepannen og ha i litt smør. Hell knapt 1 dl røre til hver pannekake og stek til den får litt bobler på overflaten og undersiden har fått fin farge. Vend pannekakene, og stek på den andre siden i ca. 1 minutt.


  4. Server pannekakene med sjokoladesausen, pisket­ krem og gjerne noe bær og frukt, som bringebær og appelsinbåter

Verdens beste sjokoladepannekaker med sjokoladesaus Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN