Sprø kyllingbiter med blå dipp Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Sprø kyllingbiter med blå dipp

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Sprø kyllingbiter med blå dipp

Hot kylling med blåmuggostdipp Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.6 (5 stemmer)
Kyllingbiter stekt sprø med hot sauce, servert med blåmuggostdipp

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Server med dippen.

  2. Forvarm ovnen til 220 grader. Mos sammen ost og crème fraîche til en dipp.

  3. Vend kyllingbiter først i mel, så i Hot sauce (en godt krydret ferdigsaus) og til slutt i brødkrumme (altså brødsmuler).

  4. Ha smeltet smør i en ildfast form. Legg i kyllingbitene og stek høyt i ovnen. Snu bitenen flere ganger, til de blir gylne og sprø på utsiden.

Hot kylling med blåmuggostdipp Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.6 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN