Svinebiff med pesto og tomatsalat
Svinebiff med pesto og tomatsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Svinebiff med pesto og tomatsalat

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Svinebiff med pesto og tomatsalat

GRATINERT SVINEBIFF: Denne oppskriften er rik både på farger og smak!

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Fordi det fortjenes! En fargerik og smaksrik middagsrett av gratinert svinebiff med tomatsalat. Med slike middagsretter kan det gjerne være flere hverdager.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Svinekjøtt(ytrefilet i biffer)
0.5ts
4skiver
Brie(eller annen ost)
4skiver
Brød(landbrød)

Basilikumdressing

0.5stk
Basilikum(potte)
0.5ts

Tomatsalat

0.5glass
Oliven(Kalamataoliven uten stein)
0.5bunt
Vårløk(snittet)
0.5ts
Svart pepper(grovkvernet)

SLIK GJØR DU

  1. Bruk en stavmikser og kjør basilikum, hvitløk og olje sammen til en dressing, smak til med salt og pepper.

  2. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, to minutter på hver side.  Etterstek på lavere temperatur i to-tre minutter på hver side. Legg på brie når du snur biffen for siste gang.

  3. Skjær tomat i grove biter og snitt vårløk, bland tomat og vårløk sammen med oliven i en bolle. Ha på litt olivenolje og grovkvernet pepper. Server med landbrød og god olivenolje.

GRATINERT SVINEBIFF: Denne oppskriften er rik både på farger og smak!

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN