Ytrefilet av svin med grønnsaker og sennepsdressing
Ytrefilet av svin med grønnsaker og sennepsdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Ytrefilet av svin med grønnsaker og sennepsdressing

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Ytrefilet av svin med grønnsaker og sennepsdressing

SVINEFILET: Servert med en sennepsdressing og grønnsaker.

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.3 (4 stemmer)
Svinefilet med grønne grønnsaker som brekkbønner og brokkoli, går ypperlig sammen med valnøtter og sennepsdressing.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kok brekkbønner og brokkoli i saltet vann i ett minutt. Del avokadoer og tomater i to.

  2. Stek kjøttet noen minutter på hver side, salt og pepre kjøttet etter smak.

  3. Visp sammen dressingen.

  4. Bland grønnsakene og hell dressingen over.

  5. Server grønnsakene med varme kjøttskiver. Strø over ost og hakkete valnøtter.

SVINEFILET: Servert med en sennepsdressing og grønnsaker.

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN