Blodappelsinsalat med sjokoladeganache
Blodappelsinsalat med sjokoladeganache Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Blodappelsinsalat med sjokoladeganache

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Blodappelsinsalat med sjokoladeganache

RØD FRISTELSE: Karla Siverts' saftige blodappelsinsalat med sjokoladeganache er et supert tips til helgas dessert.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

En frisk vinterdessert som er enkel å lage og som smaker nydelig. Litt chili i sjokoladeganachen er perfekt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1dl
Mandler(karameliserte, hakkede)
5blad
Mynte(finhakket)

Ganache

1stk
0.25stk

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp fløten med chili og kardemomme. La det stå og trekke i minst 10 minutter. Sil av. 

  2. Smelt sjokoladen i fløten. Hell blandingen over i en liten boks, og sett kaldt.

  3. Skrell appelsinene med kniv og kutt dem i tynne skiver.

  4. Legg skivene av blodappelsin utover en tallerken, og legg en fin klatt med sjokoladeganache i midten. Strø over hakkede mandler og mynte. 

RØD FRISTELSE: Karla Siverts' saftige blodappelsinsalat med sjokoladeganache er et supert tips til helgas dessert.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN