Bruschetta med skinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Bruschetta med skinke

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Bruschetta med skinke

Kjapp og enkel bruchetta med cottage cheese, tomat, skinke og hvitløk. Kjempegodt som lunsj, smårett eller forrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Med godt brød og god skinke er dette meg lett og kjapp rett å lage til gjester, eller til degselv 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4skiver
2ts
Basilikum(grovhakket)
2klype(r)
2klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær godt brød i skiver og rist dem i brødrister eller legg skivene i ovnen ved 200° til de blir gylne. Gni overflaten inn med snittflaten av en delt hvitløkbåt.

  2. Legg noen små tomater, som er delt i to, i ovnen ved 100° og la de stå så lenge du har tid, gjerne i flere timer. Da tørker tomaten litt ut og får en konsentrert og god smak.

  3. Fordel tomater på brødskivene. Legg på grovhakket basilikum og strø nykvernet pepper og flaksalt. Fordel 1–2 ss cottage cheese over og legg på et par tynne skiver spekeskinke på hver brødskive. Drypp litt god olivenolje over og server straks.

Kjapp og enkel bruchetta med cottage cheese, tomat, skinke og hvitløk. Kjempegodt som lunsj, smårett eller forrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN