Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin

Grønnkålsalat med bacon, poeteter og appelsin. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 1. 

Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)

Inneholder

Laktose

Vurdering

2.7 (120 stemmer)
Grønnkålsalat med bacon, poteter og appelsin. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 1. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5pakke(r)
0.5pakke(r)
2stk
2stk
0.5ts
1ss
Timian(fersk)

SLIK GJØR DU

  1. Kutt opp poteter og gulrøtter. Krydre med salt, pepper og timian og stek dem i ovnen på 220 grader i ca. 20 min. Etter at det har gått 10 min, slenger du inn bacon også i ovnen og steker det sammen med grønnsakene i de siste 10 minuttene. 

  2. Fjern stammen fra grønnkålen ved å dra av bladene. Legg bladene i en bolle og dryss over ca. 1 ss olivenolje og krydre med salt og pepper. Masser grønnkålen i ca. 5 min til bladene har blitt litt mykere (haha, vet at dette virker helt unødvendig å gjøre, men det hjelper faktisk veldig mye på smaken, og det blir lettere å tygge og fordøye grønnkålen for magen. 

  3. Kutt opp appelsinen i skiver/båter. Tilsett alle de tilberedte ingrediensene sammen til en salat, og topp med fetaost.

Grønnkålsalat med bacon, poeteter og appelsin. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 1. 

Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)

Inneholder

Laktose

Vurdering

2.7 (120 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN