Grønnsakblanding med bayonneskinke
Grønnsakblanding med bayonneskinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grønnsakblanding med bayonneskinke

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grønnsakblanding med bayonneskinke

Kjapp, enkel og fargerik wokmiddag. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

Wokstekte grønnsaker med flere kåltyper er enkelt og godt. Vil du ha noe annet enn røkt skinke til, så er stekte pølser er også godt til dette.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Skinke(kokt og røkt, i skiver)
1stk
1stk
Purreløk(i ringer)
1stk
Paprika(rød, i terninger)
1ss
Olivenolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær begge kålhodene i strimler. Vask og rens alle grønnsakene. Del opp og stek grønnsakene i en stor panne eller wok ved sterk varme i olje. Krydre med salt og pepper. Ikke stek så lenge at grønnsakene mister all tyggemotstand.

  2. Drypp over hot sweet chilisaus og bland grønnsakene. Server grønnsakene nystekte med varm eller kald skinke i skiver.

Kjapp, enkel og fargerik wokmiddag. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN