Grønnsaker på grill
Grønnsaker på grill Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Grønnsaker på grill

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Grønnsaker på grill

SUNT OG GODT: Grønnsaker på grill.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

Velg de grønnsakene du liker og som er i sesong. Her har Brimi brukt blomkål, nykål og sukkererter. Perfekt sommermat som egner seg både som en egen rett og som tilbehør. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del opp blomkål og nykål i grove biter.

  2. Legg folien i kryss på grillen, bruk gjerne dobbel folie, og ha på litt olje. Legg utover alle grønnsakene og grill dem til de er godt varme. Ikke snu og rør i grønnsakene mens de grilles. 

  3. Når grønnsakene er skikkelig varme, former du folien som en ball og legger i smør før du lukker igjen. 

  4. Sett folieballen med grønnsaker ved siden av grillen og la den stå i 10 minutter før du åpner. Dryss over finhakket gressløk og server. 

SUNT OG GODT: Grønnsaker på grill.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN