Grunnoppskrift på cupcakes
Grunnoppskrift på cupcakes Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Grunnoppskrift på cupcakes

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Grunnoppskrift på cupcakes

Grunnoppskrift på verdens beste cupcakes. Velg selv ønsket topping. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (9 stemmer)
Denne oppskriften kan du bruke som grunnoppskrift, så kan du lage den glasuren du vil og pynte etter fantasien. Gode toppinger; nutellatopping, ostetopping, hvit sjokoladetopping eller sitrontopping.  Det er også med noen forslag til smaksvariasjoner på grunndeigen. Rør inn ønsket smak i deigen og lag kakene som beskrevet.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
100g
2dl
1stk
Sitron(revet skall)
1klype(r)

Bærcupcakes

200g
Bringebær(eller blåbær - frosne)

Gulrotcupcakes

0.5l
Gulrot(grovt revet)
1.5ts
0.5ts

Sjokoladecupcakes

1pakke(r)
Kokesjokolade(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Visp egg, sukker og vaniljesukker til lett og luftig eggedosis. Rør i smeltet smør blandet med melken og sitronskall.

  2. Bland mel, bakepulver og salt og rør det i eggedosisen, litt etter litt. 

  3. Ønsker du en smaksvariasjon på deigen, sjokolade, gulrot eller bær, rør inn ønsket smak i deigen. 

  4. Sett store muffinsformene på stekeplate eller muffinsplate og fyll i deigen neste ¾ full.

  5. Stek kakene midt i ovnen 200° i cirka 10 minutter for store kaker og ved 225° i cirka 10 minutter for små kaker til de er gylne. Avkjøl kakene på rist før du har på toppingen.

Grunnoppskrift på verdens beste cupcakes. Velg selv ønsket topping. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.1 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN