Gulrotsuppe med laksespyd
Gulrotsuppe med laksespyd Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min

Gulrotsuppe med laksespyd

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
40min

Gulrotsuppe med laksespyd

Gulrotsuppe av løk, hvitløk, matyoghurt og fersk ingefær. Server med laksespyd penslet med mangochutney. Gjestene kommer til å elske denne retten! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

Suppen er kremet og frisk. Server med laksespyd eller kyllingfilet som er penslet med mangochutney.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
1stk
10dl
2ss
Ingefær(revet, fersk)
2dl
Yoghurt(matyoghurt)
1klype(r)
Salt(smak til )

Til servering

200g
Laks(filet)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell gulrøtter, løk og hvitløk og skjær i små biter. Stek grønnsakene i smør noen minutter uten at de tar farge.

  2. Tilsett vann, buljongterninger og ingefær og la suppen koke under lokk i cirka 15 minutter til gulrøttene er myke.

  3. Tilsett matyoghurt og miks til en glatt suppe med stavmikseren. Spe med vann om den blir for tykk. Smak til med salt, limesaft og sambal oelek.

  4. Skjær laksen i mindre biter og træ på grillspyd. Stek spydene rundt det hele i en varm panne i litt smør. Pensle med mangochutney og strø på salt, og server spydene med suppen.

Gulrotsuppe av løk, hvitløk, matyoghurt og fersk ingefær. Server med laksespyd penslet med mangochutney. Gjestene kommer til å elske denne retten! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN