Herlig pastagrateng
Herlig pastagrateng Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Herlig pastagrateng

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Herlig pastagrateng

I stedet for pasta­snegler, går det fint med penne eller andre hule varianter som holder på sausen. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Hemmeligheten med denne gratengen er den gode tomatsausen med basilikum.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
Tomat(små, hermetiske)
1klype(r)
1klype(r)
300g
Pasta(snegler)
500g
150g
Mozzarella(revet)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk rødløken og press hvitløkbåten. Kok tomatene med løk, hvitløk og halvparten av basilikumbladene. La det koke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. Kok pasta «al dente» etter anvisning på pakken. Hell av vannet og legg pastaen i en smurt gratengform. Skjær ferske tomater i terninger. Hell tomatsausen og tomatterningene over pastaen. Strø over resten av basilikumbladene og osten. Drypp over olivenolje.

  3. Sett formen i ovnen i ca. 5–7 minutter til gratengen får fin farge. Pynt med basilikumblader.

I stedet for pasta­snegler, går det fint med penne eller andre hule varianter som holder på sausen. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN