Kjøttdeig i pitabrød med agurkyoghurt
Kjøttdeig i pitabrød med agurkyoghurt Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeig i pitabrød med agurkyoghurt

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeig i pitabrød med agurkyoghurt

Mettende kjøttdeigmiddag i pitabrød servert med agurkyoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Fyll pitabrød med dette kjøttdeigfyllet og server med en deilig dressing.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

1stk
2dl
Yoghurt(gresk)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek brødene etter anvisning på pakken.

  2. Skrell og del løk i tynne skiver. Del og kjern ut paprika og skjær i strimler.

  3. Stek kjøttdeig, løk og paprika i olje. Smak til med spisskummen, sambal oelek og pepper.

  4. Skjær agurken i små terninger. Bland yoghurt med agurk, hakket hvitløk og smak til med salt og pepper.

  5. Fyll pitabrødene med kjøttdeigblandingen og server med agurkyoghurten.

Mettende kjøttdeigmiddag i pitabrød servert med agurkyoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN