Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw
Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Kyllingklubber med hjemmelaget rabarbraglaze og spennende chilicoleslaw er perfekt å servere grillgjestene. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

En god grillmarinade gjør hele forskjellen, og spesielt hvitt kjøtt tar lett til seg pirrende smaker. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
10stk

Chilicoleslaw

1stk
Gulrot(revet)
3skiver
Ananas(hermetiske ringer)
0.5ts
1klype(r)
1klype(r)

Rabarbraglaze

3kvist
Rabarbra(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp rabarbra med sukker og hvitvin. Kok uten å røre i ca. 5 minutter. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5–10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.

  2. Varm kyllingklubbene på grillen i 5 minutter på hver side. Legg på fat og pensle med rabarbraglaze.

  3. Bland sammen ingrediensene til coleslawsalaten og smak til med salt og pepper.

  4. Serveres med coleslaw, grillede tomater og potetbåter.

Kyllingklubber med hjemmelaget rabarbraglaze og spennende chilicoleslaw er perfekt å servere grillgjestene. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN