Pølse- og kjøttdeiggryte med karri Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pølse- og kjøttdeiggryte med karri

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Pølse- og kjøttdeiggryte med karri

Pølse- og kjøttdeiggryte med blomkål, brokkoli, squash, rød paprika, løk og karri. Denne gryteretten har flotte farger takket være grønn­sakene. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (26 stemmer)
Denne gryteretten har flotte farger takket være grønn­sakene og den gule karri­sausen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del kjøttdeigen i mindre biter og form til små biffer. Skjær pølsen i tynne skiver. Stek pølse og kjøttdeig i litt olje i stekepannen til det får fin farge.

  2. Skjær grønnsaker i mindre biter og stek sammen med pølse og kjøttdeigbiffer.

  3. Krydre med karri og hell på buljong og fløte. La det koke i ca. 10 minutter og smak til med salt og pepper.

  4. Server med urter, bønnespirer og nykokt jasminris.

Pølse- og kjøttdeiggryte med blomkål, brokkoli, squash, rød paprika, løk og karri. Denne gryteretten har flotte farger takket være grønn­sakene. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.3 (26 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN