Dronningpai med blåbær og bringebær
Dronningpai med blåbær og bringebær Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Dronningpai med blåbær og bringebær

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
45min

Dronningpai med blåbær og bringebær

Kjempelekker pai med blåbær og bringebær, som vil imponere de fleste gjester Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Dronningpai er et fint navn på denne kjempegode paien, med mørdeig og deilige bær. Server paien lunken og gjerne med vaniljeis.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Hakk raskt sammen alle ingrediensene til mørdeigen i en mikser. Trykk 2/3 av deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter. Legg resten av deigen som remser over deigen i formen. Trykk lengdene slik at de fester seg i paibunnen. Form deigen til kanter eller vegger i paien.

  2. Bland sukker og vaniljesukker. Strø halvparten av blandingen over bringebærene. Tilsett potetmelet i resten av sukkerblandingen og vend i blåbærene. Fordel bærene i formen som på bildet.

  3. Stek paien på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.

Kjempelekker pai med blåbær og bringebær, som vil imponere de fleste gjester Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN