Fromasj med bringebærsaus
Fromasj med bringebærsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
4t 30min

Fromasj med bringebærsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
4t 30min

Fromasj med bringebærsaus

Fromasj med bringebærsaus er en sunn og god dessert du kan unne deg når som helst. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Selv om du ønsker å spise lett og gå ned noen kilo, kan en dessert friste uten å gi dårlig samvittighet.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
Gelatin(plater)
1beger
Kesam(vanilje)
1beger
Crème fraîche(naturell)
5stk
Valnøtter(hakket)

Bringebærsaus

8blad

SLIK GJØR DU

  1. La gelatinen ligge i kaldt vann 5-10 minutter. Bland sammen vaniljekesam, crème fraîche og valnøtter.

  2. Ta gelatinen opp fra vannet, la den smelte ved svak varme i en kjele sammen med sitronsaften. Avkjøl litt før du rører den i blandingen. Hell i porsjonsformer eller glass. Sette fromasjen kjølig ca. 4 timer.

  3. Miks sammen ingrediensene til sausen. Dypp evt. formene i varmt vann og hvelv fromasjen på asjetter. Server sausen til.

  4. Pynt med bær og grønne blader.

Fromasj med bringebærsaus er en sunn og god dessert du kan unne deg når som helst. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN