nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grønnsaksfrittata
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grønnsaksfrittata
Eggeretter er et sikkert kort. Server denne deilige frittataen med salat og revet ost
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
2fedd
2stk
Paprika(røde)
0.5stk
Squash (Zucchini)(cirka 250 g)
3ss
1klype(r)
1klype(r)
8stk
4ss
150g
Vellagret ost(revet)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Skrell og hakk løk og hvitløk. Kjern ut paprika og skjær i terninger. Skjær squash i skiver og del i halvmåner.
Varm olje i en panne, som kan settes inn i ovnen. Legg i løken, og stek den myk uten at den tar farge. Tilsett hvitløk, paprika og squash, og stek grønnsakene myke på svak varme. Rør om av og til. Strø på salt og pepper.
Sett opp varmen på stekepannen.
Pisk sammen egg, vann og ost og smak til med salt og pepper. Hell røren over grønnsakene, og rør rundt litt slik at røren renner ned til bunnen i pannen. Stek i ca. 5 minutter.
Stek omeletten ferdig i ovnen til den får fin farge og har stivnet, ca. 10 minutter.