Innbakt lammeskank
Innbakt lammeskank Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
45min

Innbakt lammeskank

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
45min

Innbakt lammeskank

Lammeskank innbakt i butterdeig med sopp og rødvinssaus Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.6 (21 stemmer)
Innbakt lammeskank med portobellosopp 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kjevle ut butterdeigen og lag et lite kryss i midten. Træ over butterdeigen. Pensle med pisket eggeplomme og bak i ovnen på ca 200 grader i 20 minutter.

  2. Hakk løken og stek den blank i en kjele, som er akkurat passe stor for en lammeskank. Ha i skivet sopp, poteter i biter, rødvin, fløte, rosmarin og hvitløk. Ha i skanken og la det koke i ti-15 minutter.

Lammeskank innbakt i butterdeig med sopp og rødvinssaus Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.6 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN