Kalkunbiff med mais og bakt potet
Kalkunbiff med mais og bakt potet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 30min

Kalkunbiff med mais og bakt potet

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t 30min

Kalkunbiff med mais og bakt potet

Nydelig oppskrift på grillet kalkunbiff med hjemmelaget marinade. Serveres med maiskolber og bakt potet. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Biter av kalkunfilet blir delikate biffer når du legger en baconskive rundt og fester med en tannpirker.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kalkun(filet, ca.750 g)
150g

Marinade

1klype(r)
4fedd
Hvitløk(knuste)
1stk
Sitron(saften)
1klype(r)

Tilbehør

4stk
Mais(kolber)
4stk
Potet(store)

SLIK GJØR DU

  1. Del kalkunfileten i passe tykke biffer, hell over marinade og sett kaldt noen timer.

  2. Legg en skive bacon rundt hver kalkunbiff og fest med en tannstikker. Grill kalkunbiffene i 5–8 minutter på hver side på varm grill.

  3. Grilltiden er avhengig av tykkelsen på biffene og varmen på grillen. Pensle dem gjerne med en god grillsaus hvis ønskelig. La biffene hvile litt før de serveres.

  4. Server grillet kalkunbiff med maiskolber og bakt potet med f.eks. urtesmør.

Nydelig oppskrift på grillet kalkunbiff med hjemmelaget marinade. Serveres med maiskolber og bakt potet. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN