Laksesalat med sopp og fennikel
Laksesalat med sopp og fennikel Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Laksesalat med sopp og fennikel

nivå
Lett
totalt
20min

Laksesalat med sopp og fennikel

Rester av en laksemiddag kan også brukes i salaten. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Du trenger ikke store mengder av røkt eller gravet laks. Fisken gir mye smak og er delikat når den legges i tynne skiver i en salat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Gravlaks(eller røkelaks)
3ss
Dill(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Fennikel(liten)
2stk
0.5stk
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær laks i pene skiver. Del champignonene i fire og legg i en bolle sammen med olivenolje og hakket dill. Strø på salt, pepper og rør om.

  2. Skjær fennikel, gulrøtter og purreløk tynt og bland sammen med småsalat. Drypp over olje, og krydre med litt salt og pepper.

  3. Legg salaten på et fat, og fordel champignonene og laksen på toppen.

  4. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og server ved siden av. Server med godt brød.

Rester av en laksemiddag kan også brukes i salaten. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN