Medisterpølse med byggris, svisker og spinat
Medisterpølse med byggris, svisker og spinat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Medisterpølse med byggris, svisker og spinat

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Medisterpølse med byggris, svisker og spinat

JULELUNSJ: Adventstiden er travel, da er det godt med en enkel og mettende lunsj.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Medisterpølse(á 400 gram)
1ss
Margarin(eller olje til steking)
3pose(r)
1stk
Løk (kepaløk)(finhakket)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1ss
Nøytral matolje(eller margarin til steking)
20stk
Svisker(delt i to)
0.5ts
1pose(r)
Spinat(250 gram)

SLIK GJØR DU

  1. Kok byggris etter anvisning på pakken.

  2. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

  3. Skjær fire snitt i hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med margarin til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

  4. Stek løk og hvitløk i margarin/olje i en varm gryte til den er blank. Ha i spinat. Hell  posene med byggris  i gryten når spinaten har falt sammen. Tilsett svisker og bland alt godt sammen, krydre med salt og pepper.

  5. Server gjerne denne retten med en god sennep eller med rørte tyttebær/tyttebærsyltetøy. 

JULELUNSJ: Adventstiden er travel, da er det godt med en enkel og mettende lunsj.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN