Pavlova med rørte bringebær
Pavlova med rørte bringebær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 35min

Pavlova med rørte bringebær

nivå
Lett
aktiv
1t 15min
totalt
1t 35min

Pavlova med rørte bringebær

Pavlova med rørte bringebær, kiwi, ananas, blåbær og ferske bringebær. Pavlova er alles favorittkake! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (21 stemmer)
Kakebunnen kan du bake i god tid før den skal serveres. Pavlova er alle festkakers mor, og den er glutenfri!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

1boks(er)
Bringebær(frosne, rørte bringebær)
1stk
0.5pakke(r)
0.5boks(er)
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Smør og strø en form, 26 cm i diameter, eller kle den med bakepapir.

  2. Ha eggehvitene i en tørr bolle, helst med rund bunn. Pisk eggehvitene helt stive. Tilsett eddik.

  3. Bland sukker, vaniljesukker og maisenna og sikt det over hvitene. Vend sammen, men ikke rør for mye. Fordel marengsen i formen.

  4. Stekt på nederste rille i ovnen ved 150° i ca. 1 ¼ time. Avkjøl bunnen. Løsne kaken forsiktig fra kanten av formen og ta den av.

  5. Legg marengsen på kakefat. Pisk fløten til krem. Fordel tint bringebær over marengsen og legg på krem. Pynt med bær og server kaken straks.

Pavlova med rørte bringebær, kiwi, ananas, blåbær og ferske bringebær. Pavlova er alles favorittkake! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (21 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN