Pizza med variasjoner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza med variasjoner

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza med variasjoner

Tre pizzafavoritter; chorizopølse, cherrytomat og revet ost, pesto, skinke og revet ost eller oliven, blåmuggost og oliven. Noe for enhver smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)
Er dere ikke helt enig om hva som skal være på pizzaen, så kan den jo deles i flere felt, så får alle det de liker best. Her har vi lagt tre forskjellige fyll på en pizzapanne. Bruk ferdig pizzadeig eller lag din egen; Pizza grunndeig. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pizza med blåmuggost

2dl
Tomatsaus(pizzasaus)
130g
Blåmuggost(Normanna eller Selbu blå)
10stk

Pizza med pesto

5ss
8skiver
100g

Pizza med sterk pølse

1stk
Sjalottløk(finhakket)
100g
Chorizo (chouriço)(eller pepperoni)
100g
1klype(r)
Basilikum(blader)

SLIK GJØR DU

  1. Trill pizzadeigen ut og legg den på stekeplate med bakepapir under eller lag grunndeigen som beskrevet.

  2. Lag felter med ulikt fyll, slik at alle kan få den smaken de aller helst ønsker.

  3. Stek pizzaen ved 225° i 10–15 minutter og fordel friske urter oppå ved servering.

Tre pizzafavoritter; chorizopølse, cherrytomat og revet ost, pesto, skinke og revet ost eller oliven, blåmuggost og oliven. Noe for enhver smak. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN