Couscous med sopp og geitost
Couscous med sopp og geitost  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Couscous med sopp og geitost

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Couscous med sopp og geitost

Mettende sommersalat med couscous, sopp, chevre og nektarin. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bland gjerne frukt i salaten. Søt­smaken harmonerer godt sammen med chevré som er en myk geitost. Du kan bruke fetaost i stedet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl.

  2. Del sjampinjong i biter og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og sopp i smør. Rist pinjenøttene i tørr, varm panne.

  3. Kok bønnene raskt opp i lettsaltet vann og avkjøl i kaldt vann.

  4. Bland couscousen med den stekte soppen. Legg salaten på et serveringsfat og fordel couscousen over. Legg på bønner og strø på pinjenøtter.

  5. Skjær nektariner i små biter og fordel over salaten sammen med biter av chevré.

  6. Bland sammen dressingen, smak til og server gjerne med en kesamdressing.

Mettende sommersalat med couscous, sopp, chevre og nektarin. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN