Fisketaco
Fisketaco Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Fisketaco

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Fisketaco

En supergod variant til fredagstacoen

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Stekt laks eller ørret er en supergod variant til fredagstacoen. Brimi legger fisken på en speltlompe og bruker mager Kesam med sitron som dressing. Enkelt og veldig friskt og godt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Laks(skinn- og beinfri filet av laks eller ørret. )
Smør(til steking)
Kesam(mager, med sitron)
Lefse(Speltlompe, eller vanlig lefse)

SLIK GJØR DU

  1. Stek fisken på middels varme i litt smør eller olje. Dryss over dill, fennikel, salt og pepper. Når fisken er nesten gjennomstekt, snur du den og setter så hele panna på bordet. Så kan folk forsyne seg selv. 

  2. Høvle stangselleri og reddik i tynne flak/skiver. Ha alt i en bolle og vend det inn i Kesam med sitronsmak. 

  3. Sett fram speltlomper eller andre lefser/lomper du liker, og hakk opp rikelig med bladpersille. Server. 

En supergod variant til fredagstacoen

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN