Gratinert chevre med valnøtter og skinke
Gratinert chevre med valnøtter og skinke Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Gratinert chevre med valnøtter og skinke

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Gratinert chevre med valnøtter og skinke

Lag deg en skikkelig luksuslunsj med gratinert chevre, valnøtter og spekeskinke Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Snaddermat når du har lyst på noe ekstra godt.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Chevre(cirka 190g)
4skiver
Brød(toast)
0.5bunt

SLIK GJØR DU

  1. Kok basilikumblader og stilker i ­lettsaltet vann i 15 sekunder. Avkjøl i rennende, kaldt vann. Ha basilikum og olivenolje i en blender og kjør på full hastighet til oljen er grønn. Hvis du ikke har blender, kan du finhakke basilikum og blande den med oljen.

  2. Del cherrytomatene i fire og vend dem, valnøtter og rosiner i basilikumoljen.

  3. Del cheveren i skiver. Legg en skive skinke på hver toast med chevren oppå. Gratiner i ovn, under grill i 3-6 minutter ved 200°.

  4. Legg hver toast på en tallerken med rucola under. Ha basilikumolje, tomater, rosiner og valnøtter rundt.

Lag deg en skikkelig luksuslunsj med gratinert chevre, valnøtter og spekeskinke Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN