Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks
Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks

Grill lekre grønnsakpakker med nudler, sprø asparges, vårløk, brokkoli, sukkererter og soyamarinert laks. Server med dryss av sesamfrø og limebåter. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Lag praktiske porsjonspakker med laks, nudler og grønnsaker, og legg dem på varm grill. Nudlene kan byttes ut med kokt ris eller små, kokte poteter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Soyamarinade

40g
Ingefær(frisk)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær laksen i store terninger, 4 x 4 cm.

  2. Skrell ingefær og riv den fint. Rør soyasaus, ingefær og sukker sammen. Vend laksen i marinaden, og la den marinere i ca. 20 minutter i kjøleskapet.

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken. Knekk av det nederste på aspargesen. Rens vårløk. Skjær asparges og vårløk i 3 cm biter. Skjær brokkoli i små buketter. Vend alle grønnsakene med olje, salt og pepper.

  4. Klipp 4 biter bake­papir og 4 biter aluminiumsfolie, ca. 40 x 40 cm. Fordel nudler og grønnsaker på bakepapiret og legg laksen oppå. Pakk først maten godt inn i bakepapiret og deretter aluminiumsfolien. Legg pakkene på varm grill i ca. 8 minutter. Anrett pakkene direkte på tall­erkener. Dryss med sesamfrø, gjerne svarte, og legg ved limebåter.

Grill lekre grønnsakpakker med nudler, sprø asparges, vårløk, brokkoli, sukkererter og soyamarinert laks. Server med dryss av sesamfrø og limebåter. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN