nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min
Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min
Grønnsakpakker med nudler og soyamarinert laks
Lag praktiske porsjonspakker med laks, nudler og grønnsaker, og legg dem på varm grill. Nudlene kan byttes ut med kokt ris eller små, kokte poteter.
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
250g
300g
1bunt
300g
100g
2ss
1klype(r)
1klype(r)
2ss
2stk
SLIK GJØR DU
Skjær laksen i store terninger, 4 x 4 cm.
Skrell ingefær og riv den fint. Rør soyasaus, ingefær og sukker sammen. Vend laksen i marinaden, og la den marinere i ca. 20 minutter i kjøleskapet.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Knekk av det nederste på aspargesen. Rens vårløk. Skjær asparges og vårløk i 3 cm biter. Skjær brokkoli i små buketter. Vend alle grønnsakene med olje, salt og pepper.
Klipp 4 biter bakepapir og 4 biter aluminiumsfolie, ca. 40 x 40 cm. Fordel nudler og grønnsaker på bakepapiret og legg laksen oppå. Pakk først maten godt inn i bakepapiret og deretter aluminiumsfolien. Legg pakkene på varm grill i ca. 8 minutter. Anrett pakkene direkte på tallerkener. Dryss med sesamfrø, gjerne svarte, og legg ved limebåter.