Kjøttboller og coleslaw
Kjøttboller og coleslaw Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 10min

Kjøttboller og coleslaw

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t 10min

Kjøttboller og coleslaw

Deilig kjøttboller og coleslaw Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjøttbollene lager du på forhånd og serverer kalde. Sett dem på tannpirkere sammen med små tomater. Server med forfriskende coleslaw som holder seg godt.   

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Coleslaw

4dl
1pakke(r)
Ananas(i biter)

Dressing til Coleslaw

1dl
Parmesan(revet)
0.5dl
Basilikum(hakket)
1stk
1stk
Hvitløk(presset hvitløksbåt)
1.5ts
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeig med egg og hvitløk. Miks godt med salt og pepper. Smuldre i fetaost og ­hakket basilikum.


  2. Form farsen til små kjøtt­boller og stek i smør til bollene er ­gjennomstekt.


  3. Avkjøl og legg med bollene sammen med tomater i en boks med lokk. Kjøttbollene er supergode med coleslaw som er en salat som holder seg godt.

  4. Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og ­pepper.


  5. Finsnitt kål og bland med finrevet gulrot. Bland kål, gulrot og ­ananas med dressingen.


  6. Sett salaten kjølig før den tas med ut på tur.

Deilig kjøttboller og coleslaw Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN