Kjøttdeig– og grønnsakgryte
Kjøttdeig– og grønnsakgryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Kjøttdeig– og grønnsakgryte

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Kjøttdeig– og grønnsakgryte

Fyldig og smaksrik grønnsaksgryte med kjøttdeig. Sunn og næringsrik middag. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Fyldig og smaksrik gryte – akkurat slik en perfekt gryte skal være.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
2stk
3dl
2stk
8stk
Løk(små)
1boks(er)
Hvite bønner(hermetiske)
3ss
Bladpersille(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og finhakk løk og hvitløk.

  2. Smelt smør i en kjele og stek til løken blir blank og myk.

  3. Tilsett kjøttdeigen og stek til den blir ­smuldrete. Rør med en gaffel.

  4. Rør i tomatpuré, buljong, vann, vin og ­laurbærblad. La småkoke i ca. 15 minutter.

  5. Skrell gulrøtter og selleri, del i små biter. Skrell og del småløk i to hvis de er store.

  6. Bland det i gryten og la koke ytterligere i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. (Nå kan gryten fryses inn hvis du ønsker det).

  7. Skyll bønnene i rennende kaldt vann i et dørslag. Rør dem i gryten sammen med ­persille.

Fyldig og smaksrik grønnsaksgryte med kjøttdeig. Sunn og næringsrik middag. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN