Pasta antipasto
Pasta antipasto Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta antipasto

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta antipasto

Pesto er en favoritt i de fleste hjem. Lag hjemmelaget pesto, for det er så enkelt som du får det, og det smaker mye bedre! Foto: Bjørn Jakobsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Bland din egen pesto med pastaen – så får du en knallgod rett!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
10skiver
180g
Artisjokk(grillet, fra glass)
350g
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Rist pinjekjerner gylne i en tørr, varm stekepanne. Legg dem på kjøkkenpapir.

  3. Kjør 1 ½ ss ristede pinjekjerner med 2 never basilikum, knust hvitløk og olivenolje sammen til en pesto i kjøkkenmaskin. Smak pestoen til med salt og pepper.

  4. Vend pasta i pestoen og anrett i skåler med oliven, skinke, artisjokker og frisk basilikum.

  5. Dryss over med pinjekjerner ved servering.

Pesto er en favoritt i de fleste hjem. Lag hjemmelaget pesto, for det er så enkelt som du får det, og det smaker mye bedre! Foto: Bjørn Jakobsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN