Vegetarwok
Vegetarwok Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Vegetarwok

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Vegetarwok

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Inkognito

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (46 stemmer)
Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best. Her har vi bare brukt masse deilige friske grønnsaker. Med nudler, ris eller pasta til blir dette et herlig måltid.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Gulrot(i strimler)
100g
Blomkål(i små buketter)
100g
Brokkoli(i små buketter)
1stk
Paprika(grønn, i strimler eller staver)
1stk
Paprika(gul, i strimler eller staver)
150g
Sukkererter(snittet)
4stk
Grønn asparges(frisk, i biter)
1stk
Rødløk(snittet)
2fedd
Hvitløk(presset)
2ss
Koriander(frisk, finhakket)
100g
Babymais (minimais)(hele eller i biter)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær grønnsakene i pene, like store biter.

  2. Varm opp oljen i en wok og tilsett grønnsakene og salatbønnene. Wok i 2-3 minutter.

  3. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø, og bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt.

  4. Server woken umiddelbart, gjerne med nudler.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Inkognito

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (46 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN